09.01.2014 4646

Спортивні досягнення

Важка атлетика

5-12 грудня 2013 року в м. Харків відбувся  ІХ  Міжнародний турнір з важкої атлетики, присвячений  пам'яті олімпійського чемпіона І.М.Рибака. У ньому успішно виступив студент факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Дмитро Буняк, який завоював срібну нагороду у ваговій категорії до 56 кг., набравши в сумі двоборства 210 кг.

 

Боротьба самбо

30.11.13 – 01.12.13 року в м. Київ був проведений турнір на Кубок України. Студент факультету економіки і підприємництва Віталій Гребенюк завоював бронзову медаль.

 

Боротьба алиш

У м. Черкаси 16.12.13р. відбувся Кубок України з боротьби на поясах – алиш. Успішно виступили студенти університету. Срібним призером змагань став Віталій Гребенюк, а бронзовим призером – студент факультету менеджменту Владислав Пойда.

 

Настільний теніс

22 листопада на базі університету були проведені змагання з настільного тенісу в залік Спартакіади Черкаської області серед ВНЗ. Чемпіоном серед юнаків став студент факультету агрономії Олександр Слинько, серед дівчат бронзову медаль завоювала студентка інженерно-технологічного факультету Алла Христенко. У командному заліку збірна університету посіла ІІ місце.

 

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у спорті та навчанні!