17.04.2013 5412

Сприяння своєму зростанню

     16 квітня 2013р. в межах програми «Сприяння своєму зростанню» на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС  зі студентами-першокурсниками психологічною службою розпочато цикл тренінгів.

     Однією з найважливіших ідей цього курсу є ідея миру і ненасильства, тому в процесі тренінгу велика увага приділяється формуванню особистісних якостей студента, його емоціям, почуттям, умінню аналізувати свій досвід, вихованню у молодих людей шанобливого ставлення до себе і оточуючих, умінню йти на компроміс у потрібній ситуації.

     У межах програми «Сприяння своєму зростанню» студенти 12-сп групи вчилися безпосередньо відчувати свою позитивну суть і глибинну сферу своєї особистості, розкривати кращий і невідомий їм раніше бік їхньої психіки.

     Під час тренінгу були реалізовані важливі потреби студентського віку у спілкуванні, повазі, реалізації особистого потенціалу.

     Психологічний тренінг дав змогу студентам усвідомити, що, спираючись на позитивне в собі, можна досягнути стану внутрішньої рівноваги.

Галина Мінченко,

практичний психолог