24.06.2015 5419

Стажування студентів у ресторанних та готельно-туристичних комплексах Іспанії

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва активно розвиває міжнародні зв’язки. Зокрема, налагоджено стажування студентів у ресторанних та готельно-туристичних комплексах Іспанії як пріоритетний напрям міжнародної співпраці.

Стажування студентів у ресторанних та готельно-туристичних комплексах Іспанії
Стажування студентів у ресторанних та готельно-туристичних комплексах Іспанії

Студенти напряму підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» мають можливість здобути досвід у найбільш авторитетних ресторанах Іспанії (відзначених нагородою «Мішлен») та 4-5-тизіркових готелях, а також вивчити і відкрити для себе іспанську кухню, одну з найкращих у світі – натуральну та здорову, отримати можливість попрацювати з відомими шеф-кухарями світу, скуштувати іспанські вина та навчитись сервірувати їх з різними стравами, і, звичайно, покращити свої знання іспанської мови. А студенти, що проходять стажування в готелях, зможуть також вивчити систему іспанського готельного менеджменту в одній з найбільш туристично-розвинутих країн світу.

Стажування триває від 3 до 6 місяців. Для проходження стажування студент повинен надати необхідні документи:

 

  • дійсний закордонний паспорт;
  • особистий страховий поліс з необхідним страховим покриттям;
  • договір, підписаний усіма трьома сторонами;
  • ідентифікаційний номер іноземця.

 

Проживання та триразове харчування надається безкоштовно.

Студент другого курсу напряму підготовки «Туризм» Сергій Васільєв пройшов конкурсний відбір і отримав можливість закріпити теоретичні знання на практиці в готельно-ресторанному комплексі Av. Palma, Tossa de Mar Іспанія.

Стажування студентів у ресторанних та готельно-туристичних комплексах Іспанії
Стажування студентів у ресторанних та готельно-туристичних комплексах Іспанії

Окрім здобуття досвіду, він зможе познайомитись з унікальною культурою і традиціями Іспанії, зануритись в особливу атмосферу цієї сонячної країни, повної гостинності і радості до життя.

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи