01.03.2013 5412

Студент Уманського НУС Павло Богачик – переможець проекту "V Зимова Студреспубліка"

    В кінці лютого у Карпатах під гаслом "Літо – для активних та амбітних! Зима – для найкращих і розумних!" відбулася найінтелектуальніша подія зими – "V Зимова Студреспубліка".

     Проект, який реалізовувався у вигляді оргдіяльнісної гри за темою: "Які кроки необхідно передбачити, щоб вийти з кризи та стати лідерами в передових трендах майбутнього" зібрав експертів, бізнесменів, молодих лідерів, громадських активістів, журналістів.

     Пройшовши конкурсний відбір, студент факультету менеджменту Уманського НУС Павло Богачик, разом з 50 учасниками, взяв участь у проекті та отримав диплом з відзнакою.

     Переможець отримав запрошення стати учасником стажування "Own Your Future. Глобальна програма управлінських стажувань" від ПАТ "САН ІнБев Україна" – інтенсивне управлінське стажування, яке дає унікальні можливості для вивчення глобального бізнесу та подальшого стрімкого кар’єрного розвитку в міжнародній компанії.

     Перевагою Уманського національного університету садівництва є те, що за сприяння керівництва студентам надаються можливості брати участь у різноманітних проектах, грантах, які забезпечують стажування за кордоном.

                                                                                               І.М. Гончаренко,

помічник ректора з виховної роботи