15.11.2016 5125

Студенти Уманського НУС відвідали «ІнтерАГРО-2016»

У столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» пройшла ХІ Міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО-2016». Цьогоріч у заході, традиційним організатором якого виступив Київський міжнародний контрактовий ярмарок, взяли участь 294 компаній з 18 країн світу, 48 з яких – іноземні.

Впродовж перших двох днів разом із викладачами кафедри процесів, машин та обладнання АПВ Тетяною Кутковецькою та Людмилою Худік виставку відвідали інженерно-технологічного факультету, агрономії та плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського НУС.  

Під час відвідування експозицій студенти мали змогу бути присутніми на офіційному відкритті виставки за участі Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового й представників аграрних асоціацій Німеччини, Франції та Ізраїлю, ознайомитися із передовими технологіями аграрного виробництва, детально оглянути новинки сільськогосподарської техніки, обладнання, запчастин та комплектуючих матеріалів, поспілкувалися з цікавими людьми та отримати фахові консультації від представників вітчизняних та зарубіжних фірм щодо особливостей експлуатації, ремонту та догляду тих чи інших зразків новітньої сільськогосподарської та промислової техніки в умовах сучасного виробництва.

Окрім того, представники кафедри доценти Андрій Войтік, Василь Кравченко та Руслан Оляднічук, а також викладач Людмила Худік стали слухачами технічної конференції «Процеси та машини в агробізнесі», що проходила в рамках виставки дев’ятого листопада. Основним напрямом конференції стало технічне забезпечення ресурсо-ощадних технологій землеробства.

            Висловлюємо подяку заступнику декана інженерно-технологічного факультету з практичної підготовки студентів Івану Лісовому за організацію поїздки.

 

Людмила Худік, викладач кафедри процесів, машин та обладнання АПВ