20.09.2013 5924

Студентська звітно-виборча конференція

   18 вересня 2013 року відбулася студентська звітно-виборча конференція, присвячена обранню нового керівного складу ради студентського самоврядування Уманського НУС.

   Відкрила засідання голова студради університету Аліна Клименко, яка оголосила порядок денний зборів та запросила до слова першого проректора, кандидата сільськогосподарських наук, доцента Івана Івановича Мостов’яка. Він побажав студентам бути здоровими, щасливими, досягати нових вершин, а також брати активну участь у житті університету.

   Голова ради студентського самоврядування Аліна Клименко презентувала результати роботи ради студентського самоврядування університету за 2012-2013 роки. Звіт був насичений, повноцінний та супроводжувався яскравим слайд-шоу, що свідчило про самовіддану та плідну працю студентської ради.

   Робота конференції продовжилась обранням до студради 25 делегатів, кількість яких запропонував заступник голови Юрій Мельник. Голови  студрад усіх факультетів оголошували та вносили до списку голосування рекомендованих делегатів.

   На посаду голови були зарекомендовані такі кандидатури: Володимир Лелека, Юрій Мельник, Сергій Добров та Катерина Чернега. Вибори відбулись шляхом закритого голосування. Після підрахунку голосів, головою ради студентського самоврядування Уманського національного університету садівництва став беззаперечний лідер – Юрій Мельник, студент факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин. Заступниками голови студентської ради обрано студента факультету економіки і підприємництва Володимира Лелеку і студента факультету менеджменту Сергія Доброва.

   Бажаємо новообраному складу ради студентського самоврядування університету здоров’я та наснаги, командного духу та взаємної підтримки, нових ідей та звершень. Нехай здійснюються всі задумані плани та приносять гарні результати на славу рідного університету і заради добробуту студентів.

Прес-служба ради студентського самоврядування