18.02.2014 5360

«Створи пару»

День Святого Валентина – це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати про чудове й щире почуття, яке змушує людей робити великі подвиги. І це почуття має єдину назву – кохання!

13 лютого студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин святкували це чудове свято в Центрі дозвілля Уманського НУС. День Святого Валентина завоював величезну популярність серед закоханих різного віку і національностей у всьому світі, а найпоширенішими символами свята є сердечка й Амур, який у цей день насичує все навколо стрілами кохання.

«Створи пару»
«Створи пару»

Ведучі свята вирішили об’єднати молодих і ще не закоханих людей у пари, влаштувавши для них спеціальні конкурси. Роль Валентина і Валентини виконували студенти 21-ек групи Владислав Довбнюк і 21-п групи Олена Шевченко.

Перший конкурс, який називався «Кохання з першого погляду», зблизив учасників і відкрив деякі таємниці. Участь у конкурсі брали шість пар з різних курсів та різних спеціальностей. Закохані пари, які вболівали за учасників, підтримували конкурсантів і надавали їх поради.

Під час святкування згадали багато цікавих фактів про кохання; назвали імена закоханих пар, які відомі своїм коханням на весь світ; поговорили про найромантичніші кінострічки всіх часів і ще багато цікавого.

Коли весь світ святкує День закоханих, кожен може наважитись відкрити своє серце такому ніжному і трепетному почуттю як кохання. Саме цей день окриляє та дарує надію на взаємне і вічне кохання. Саме в цей день всі закохані дарують один одному подарунки та влаштовують романтичні сюрпризи.

«Створи пару»
«Створи пару»
«Створи пару»
«Створи пару»
«Створи пару»
«Створи пару»

От і на нашому святі Валентин і Валентина також подарували кожній парі цікаві подарунки. Участь у конкурсах також взяли хлопці і дівчата із групи вболівальників, які влучно і швидко відповідали на питання ведучих. Питання для дівчат підготували хлопці, а питання для хлопців підготували дівчата.

Святкування закінчилось танцями, щирими вітаннями, зізнанням у коханні та найкращими побажаннями для всіх закоханих. 

Анна Слонь, заступник декана факультету плодоовочівництва,

екології та захисту рослин із виховної роботи