11.01.2024 1151

Світла пам’ять Герою…

Сумна звістка знову надійшла для колективу Уманського національного університету садівництва. 7 січня в населеному пункті Березнегувате, Баштанського району, Миколаївської області загинув випускник факультету менеджменту Антон КУЗЬМЕНКО, який служив заступником командира батареї з морально-психологічного забезпечення зенітної ракетної батареї, старшим лейтенантом.

Яскравий, життєрадісний і життєствердний характер Антона створив навколо нього коло друзів і однодумців, які творили яскраве життя та мріяли про щасливе майбутнє в рідній Україні…

Колектив університету висловлює глибокі співчуття рідним і друзям Героя, розділяючи їхній біль і сум. Світлий спомин про нього назавжди залишиться у серцях побратимів, одногрупників, друзів, викладачів...

Прощання з Антоном Олеговичем КУЗЬМЕНКОМ відбудеться 11 січня 2024 року, об 11.20, за адресою: м. Умань, вул. Спінози, 4, кв. 3.

О 12:00 год. відбудеться загальноміське вшанування «живий коридор»: від Обеліску слави. Поховання - на кладовищі «Міщанка».

Світла пам’ять…