02.07.2013 6749

Святкування Дня молоді

     В останній день червня в Україні відсвяткували День молоді. Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, це свято особливе, бо молодість – відповідальна пора, коли людина ухвалює свої перші рішення, які можуть вплинути на все життя, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодь – це наше майбутнє, це та потужна сила, що робить світ іншим.

     На святі, присвяченому Дню молоді, відбулась урочиста хода, в якій взяли участь енергійні та яскраві ролери, молоді сім'ї з малятами, мужні курсанти військових кафедр Уманського національного університету садівництва та Уманського державного педагогічного університету. Дивували всіх карколомними трюками велосипедисти, справжнім сюрпризом для всіх став проїзд колони байкерів. Проте головною окрасою святкової ходи стали чарівні красуні, які  підкреслили свою грацію трояндами.

     Основною частиною свята стала конкурсно-розважальна програма. У центральному парку відбулася виставка плакатів та фотографій під гаслом «Шкідлива звичка не для мене», яка вразила глядачів відношенням студентів  до проблеми поширення шкідливих звичок та антиморального способу життя у суспільстві.

     Святковий настрій малечі створювали веселі клоуни та улюблені герої мультфільмів. Вони проводили для них різноманітні конкурси, веселі ігри та вручали солодкі подарунки активним учасникам. Проводився майстер-клас від народних умільців з виготовлення ляльок-мотанок у домашніх умовах. Ще однією несподіванкою для жителів міста стало відкриття у парку лавки примирення, чудодійну дію якої міг перевірити кожен бажаючий.

     Фінальною частиною святкування став урочистий концерт біля кінотеатру «Комсомолець». На початку програми всіх уманчан зі святом привітав заступник міського голови Петро Паєвський.

     У проведенні святкових виступів взяли активну участь колективи народного самодіяльного ансамблю сучасного танцю «ЛюВіНа» та народного самодіяльного ансамблю танцю «Нивка», а також інші  молоді виконавці танцювальних та вокальних композицій. Організатором свята став міський відділ у справах сім'ї та молоді під керівництвом Марини Яковенко.

     Сподіваємось, що святкування Дня молоді в нашому місті надалі стане прекрасною традицією і набуде більшого масштабу та яскравості.