24.06.2014 5207

Свято, овіяне радістю і смутком

Студентські роки – це яскрава сторінка в житті кожної людини: перші перемоги і поразки, юнацьке кохання, мрії і сподівання. Та через кілька років відлітають вони білокрилими птахами у найсокровенніші куточки пам’яті. Випускники інженерно-технологічного факультету з радістю і смутком проводжали студентське безтурботне життя, адже більше не повернутися у той час, де ти звався студентом Уманського національного університету садівництва, де кликав тебе дзвінок на пари, лунав безтурботний сміх товаришів. Попереду – доросле життя, непередбачуване, з несподіванками та проблемами.

Урочистості з нагоди вручення дипломів розпочалися Гімном України та вшануванням пам’яті загиблих за незалежність України. Кращі випускники факультету поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам.

Зі святом випускників привітала завідувач кафедри технології та зберігання плодів і овочів Анастасія Токар, яка повідомила результати державної екзаменаційної комісії та побажала випускникам творчих успіхів і подальшого підвищення професійного рівня. До привітань приєдналися і завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Ніна Осокіна, й завідувач кафедри процесів, машин та обладнання агропромислового виробництва Сергій Вольвак, які побажали високо нести звання випускника Уманського національного університету садівництва в життя.

Свято, овіяне радістю і смутком
Свято, овіяне радістю і смутком

Заступник декана інженерно-технологічного факультету з навчальної роботи Зінаїда Харченко оголосила наказ про завершення навчання та побажала випускникам гарного життєвого шляху, наполегливості у здобутті нових вершин. З побажаннями мирного неба та ніколи не забувати альма-матір виступив проректор з науково-педагогічної роботи із структурними підрозділами Володимир Заморський та вручив 111-м випускникам 3-х спеціальностей дипломи.

Щирі напутні слова прозвучали від декана факультету Олександра Пушки, який побажав випускникам вмілого використання знань та навичок, здобутих в університеті, на майбутніх посадах, мудрості й виваженості в діях.

Від імені кураторів академічних груп виступила Яна Євчук: «Попереду у вас – самостійне доросле життя, пора звершень. Будьте творцями власного щастя!» За давнім українським звичаєм, із хлібом на вишитому рушникові, вітали випускників від імені всіх батьків Ольга та Віктор Іванови, бажаючи їм щасливої дороги. Із гарними обіцянками відродити козацьку славу України та гордо нести звання випускників Уманського національного університету садівництва виступили Вікторія Іваненко та Олександр Тараненко. Вони разом з іншими випускниками вручили короваї декану факультету Олександру Пушці та проректору з науково-педагогічної роботи із структурними підрозділами Володимиру Заморському. Ніхто не залишився байдужим від музичного вітання, яке подарувала присутнім випускниця університету Наталя Руда з побажаннями ніколи не забувати рідний край, своє коріння.

Свято, овіяне радістю і смутком
Свято, овіяне радістю і смутком
Свято, овіяне радістю і смутком
Свято, овіяне радістю і смутком
Свято, овіяне радістю і смутком
Свято, овіяне радістю і смутком

Хай напутні слова, що прозвучали того дня, стануть добрим дороговказом при виборі життєвих доріг випускників!

Надія Зубова, методист Центру культури і виховання студентів 

Фото – Олег Черноусько