04.04.2013 5316

Техніки ефективного працевлаштування

     Останнім часом ринок праці висуває все жорсткіші вимоги до молодих спеціалістів і тому їм часто буває нелегко знайти перше місце роботи. Як бути в такій ситуації молодому випускнику? Як таким особам претендувати на адекватний рівень оплати? З чого розпочати?

     Саме цим питанням була присвячена зустріч студентів 5 курсу факультету лісового і садово-паркового господарства, кураторів груп, викладачів і психолога, яка відбулася 02.04.2013р. в Уманському національному університеті садівництва.

 

Техніки ефективного працевлаштування
Техніки ефективного працевлаштування

     Допомогти студенту розібратися з цими питаннями, прискорити його обізнаність щодо працевлаштування – такою була мета засідання круглого столу на тему: "Техніки ефективного працевлаштування", учасниками якого стали майбутні випусники факультету лісового і садово-паркового господарства під керівництвом заступника декана з виховної роботи Свистун О.В., куратора, доцента, кадидата с.-г. наук Варлащенко Л.Г. та психолога університету Мінченко Г.С.

Техніки ефективного працевлаштування
Техніки ефективного працевлаштування

     Якщо у вас є бажання працювати за фахом, але вам відмовляють через відсутність досвіду, не варто впадати у відчай: з усіх ситуацій є вихід. Той, хто обрав собі професію до душі і отримав відповідну освіту, має усі шанси знайти роботу.

     «Завжди слід пам'ятати, що швидкий кар'єрний зліт найбільш вірогідний для людей заповзятливих і креативних, з авантюрною жилкою, готових запропонувати компанії результат більший, ніж очікуваний від рядового співробітника. Можна передбачити безліч нюансів, які підвищать ваші шанси під час прийому на роботу, але, безумовно, крім теорії необхідна і практика, тренування. Ви переконаєтесь, що життя дає рекомендації, які не можна знайти в жодному посібнику» – таке резюме зустрічі винесли для себе її учасники.

Техніки ефективного працевлаштування
Техніки ефективного працевлаштування

     Підводячи підсумки, хочеться підкреслити, що процес працевлаштування простіший, ніж його уявляють студенти. Просто до цього потрібно готуватись завчасно. Робіть свої висновки, бо тільки в ваших руках ваше майбутнє.

Галина Мінченко, практичний психолог