16.03.2022 4933

Триває освітній процес в умовах військового стану

На виконання Наказу ректора Уманського національного університету садівництва Олени Непочатенко «Про тимчасовий перехід на навчання із застосуванням дистанційних технологій» з 14 березня 2022 року навчання проводиться у дистанційні формі  з опрацюванням теоретичного матеріалу, виконанням практичних та індивідуальних завдань, курсових і контрольних робіт (проєктів) для всіх форм навчання здобувачів вищої освіти, слухачів курсів підвищення кваліфікації, підготовчого відділення та інших слухачів курсів.

Тож освітній процес і виконання освітніх програм в Уманському національному університеті садівництва після канікул повністю відновлено. Науково-педагогічні працівники працюють зі студентами з використанням освітньої платформи Moodle, використовують для комунікації Viber, Google Meet, Zoom та інших платформ. Активно в онлайн-форматі працює зі студентами і викладачами і практичних психолог. 

Наразі всі учасники освітнього процесу налаштовані на гнучкий онлайн режим і з великим багажем набутих знань вийти з ситуації, що склалася в країні в умовах війни.

Нині, коли  наша держава потерпає від агресії російського загарбника, а Збройні Сили України стійко відстоюють кожен клаптик рідної землі, кожен з нас робить посильний внесок для перемоги над агресором. Ми гостро відчуваємо, яким чином обертається проти людства інформаційна заблокованість і відсутність критичного мислення, якими гріхами виливається суспільству підтримка брехливих диктаторів. Мати вільний доступ до різних джерел інформації – це можливість вберегти себе від гріхів та злочинів. Для думаючої людини необхідна освіта, високоякісна та передова. Тож дякуємо всім, хто проявляє добрі наміри у складний для країни час.

Хай Господь береже нас живими, хай буде мир! У нашому єднанні велика сила та правда. У наших справах, допомагаючи один одному, ми мусимо збагнути, що там, де можна сіяти добро, добро і сходить. Учімося, бо вчення – світ, за ним – велика сила!

Пресцентр Уманського НУС