04.10.2022 3297

Уманський національний університет садівництва – учасник проєкту DEFEP – серед переможців програми Erasmus+, КА2

Уманський національний університет садівництва долучився до проєкту DEFEP – Distance Education for Future: Best European Practices for Partners (Дистанційна освіта для майбутнього: Кращі Європейські практики для партнерів). Проєкт було подано на грантовий конкурс «Partnerships for transformation in higher education» за програмою Erasmus+, КА2 Capacity Building in the field of higher education, де він здобув перемогу.

Партнерами даного проєкту стали: від України – Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Національний університет «Чернігівська політехніка», Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Уманський національний університет садівництва, Львівський національний університет природокористування; від Молдови – Молдавський державний університет і Державний аграрний університет Молдови; від європейської спільноти – Університет Саарланд, Університет Хуана Карлоса, Університет Палермо.

Впевнені, що ця перемога стане не лише запорукою тісної співпраці з розвитку вищої освіти та розбудови університетів різних країн, а й сприятиме взаємній інтеграції кращих освітніх практик і розробок.

 

Пресцентр Уманського НУС