17.01.2022 5976

Уманський національний університет садівництва – успішний початок професійного шляху

Уманський національний університет садівництва є сучасним осередком високоякісних, актуальних, модних і високооплачуваних на ринку праці спеціальностей, за здобуттям яких звертається цілеспрямована, орієнтована на успіх молодь.

Прикладом професійного успіху, стартом якого є саме вірний вибір закладу вищої освіти та спеціальності, став не один випускник Уманського національного університету садівництва, зокрема і Віктор Рябоконь, випускник 2002 року факультету менеджменту за спеціальністю «Менеджмент організацій», а нині – успішний керівник відділу зовнішньої реалізації однієї з корпорацій країни. 

Уманський національний університет садівництва – успішний початок професійного шляху
Уманський національний університет садівництва – успішний початок професійного шляху

Організовуючи комплексне вивчення й аналіз вітчизняних і зарубіжних ринків, перспектив їх розвитку з метою одержання інформації щодо співвідношення попиту та пропозиції, рівня цін на продукцію та можливих замовлень, розвитку виробництва підприємств-конкурентів, стратегії і тактики їх діяльності, також досліджуючи реакції на появу нової продукції, колишній студент з вдячністю згадує рідний університет і викладацький колектив, адже саме їх високопрофесійний склад заклав золотий фундамент базових знань, які дають Віктору впевненість у кожному дні трудової діяльності.

«Вірна стратегія маркетингової діяльності може сформуватися шляхом практичної діяльності у досвідченого проєктувальника, але хист до цих навиків може привити лише викладач з великої літери. Тому велика вдячність усім викладачам і ректорату, всьому трудовому колективу й одногрупникам за постійну підтримку у навчальному процесі», – зауважує Віктор і додає: «Університет навчив мене відчувати жагу до знань, я зрозумів у студентські роки, що в добі стільки часу, скільки мені необхідно, і кожну хвилину необхідно використати з користю в першу чергу для себе, своєї родини. Як бонус у роки навчання я отримав «суперсилу» та «суперздатність» – вміння переконувати будь кого та будь в чому (сміється). Насправді, важлива здатність набута в роки навчання – це постійний, безперервний саморозвиток та вміння встигати заплановане. Університет прищепив вміння логічного мислення, адже визубрити абсолютно все неможливо. А найголовнішим  надбанням університету є його люди. Студенти, аспіранти, викладачі, наукові співробітники, персонал – усі роблять одну спільну справу, злагоджено, якісно та продуктивно.

Бажаю Альма-матері завжди залишатися флагманом вищої освіти України, писати свою багатолітню славну історію та зрощувати успішних сподвижників аграрної сфери, які працюватимуть на благо й процвітання рідної України, крокувати на марші сучасності, підтримувати своїх студентів і надавати їм безліч нових можливостей!»

Дякуємо Віктору за інтерв’ю та підтримку рідного навчального закладу. Зичимо йому міцного здоров’я та подальшого успішного професійного розвитку. І запрошуємо випускників до співпраці, адже ваша думка для нас надважлива!

Пресцентр Уманського НУС