10.08.2023 1796

Уманський національний університет садівництва – відмінний вибір для продуктивних студентських років

Студентські роки вважаються найкращими і найпродуктивнішими у житті. Тож якщо ви хочете зробити їх стартом успіху та щастя, варто обрати навчальний заклад, в якому є шанс отримати вміння та навички, що відповідатимуть усім вимогам сучасної освіти.

Уманський національний університет садівництва має переваги серед ЗВО країни. Професійний викладацький колектив щорічно проходить підвищення кваліфікаційних рівнів і стажування на вітчизняному та європейському освітянських простора, аби мати змогу не лише надати здобувачам освіти якісні й актуальні знання, а й зробити освітній процес цікавим.

Серед переваг вступу до Уманського національного університету садівництва абітурієнти виокремлюють п’ятірку найактуальніших:

  • - постійно оновлювані освітні програми, які включають дисципліни корисні для майбутньої професії;
  • - партнерські та дружні взаємини університетської спільноти з холдингами, компаніями, фірмами та підприємствами, що дає можливість випускникам і студентам набути професійних навичок й одержати перше робоче місце;
  • - студенти мають можливість спробувати себе в різних позанавчальних культурно-освітніх сферах (спорт, вокал, хореографія, сценічна майстерність);
  • - реальні можливості для кожного, хто відчуває в собі сили та натхнення, стати лідером студентського самоврядування та брати участь у науково-практичних семінарах і проєктах;
  • - можливості одержати навички самостійного життя та навчитися планувати власний бюджет.

Цьогоріч Уманський національний університет садівництва має за честь поповнити свій дружній колектив кращими з юних натхненників, які обрали заклад освіти для навчання та розвитку. Отже, знайомтесь, щасливі першокурсники:

 – Аліна Голобородько, майже студентка 1-го курсу факультету менеджменту. Аліна Ігорівна вивчатиме справу управлінської діяльності, адже для відбудови країни неодмінно затребуваними будуть підприємці та керівники, які мають навички, налаштованості на успіх і вміння перемагати у конкурентній боротьбі. Аліна знає про всі переваги життя у студентському містечку УНУС та про мальовничу природу навчального осередку поруч з дендрологічним парком «Софіївка». «Природа гармонізує та налаштовує на бачення краси навіть у такий складний для нашої країни час, а вміння зосереджуватись на головному – головна задача сучасної молоді», зауважує Аліна.

Аліна Голобородько і Уляна Григоренко
Аліна Голобородько і Уляна Григоренко

– Уляна Григоренко, абітурієнтка, що вступає на 1 курс факультету економіки та підприємництва, має усі риси, властиві для майбутнього успішного економіста чи підприємця: правдивість, щирість, готовність до самовдосконалення, прагнення до кращого, працелюбність і витримка, високий інтелектуальний потенціал. Уляна Степанівна неодмінно стане справжнім скарбом для колективу факультету економіки і підприємництва, адже в умовах війни в Україні має неабияку стресостійкість і міцне ментальне здоров’я.

Сім'я Ковальчуків
Сім'я Ковальчуків

– Павло Ковальчук, подав документи для зарахування його студентом 1-го курсу інженерно-технологічного факультету, спеціальність – агроінженерія. Має на меті в УНУС набути компетентності справжнього професіонала інженерної справи в аграрному секторі країни. Павло Олександрович неодмінно стане прогресивним фахівцем агросектору з такими необхідними для країни поля діяльності технічного забезпечення агропромислового виробництва. Нині вся родина супроводжує студента до навчального закладу з Кіровоградської області, а це свідчить про опіку та любов наших земляків до молоді, а ще – про дбайливість про майбутнє нашої Держави.

Пишаємося молоддю, яка поповнює лави кращих майбутніх фахівців, освітян-аграріїв нашої країни, і бажаємо успішного навчання та мирних продуктивних студентських років життя!

Тож якщо ви стоїте на порозі вибору закладу освіти для навчання – обирайте Уманський національний університет садівництва, як це роблять сотні абітурієнтів!

А щоб бути постійно в курсі подій вступної кампанії – 2023 та не пропустити її важливі дати – зверніть увагу на наші матеріали, що допоможуть у них зорієнтуватися: https://www.udau.edu.ua/ua/news/vstupna-kampaniya-2023-yak-stvoriti-elektronnu-zayavu-ta-pidpisati-ii-kep.html та https://www.udau.edu.ua/ua/news/vstupna-kampaniya-2023-osoblivosti-ta-vazhlivi-dati-dlya-vstupnikiv.html.

Миру всім і виважених рішень!