15.07.2013 6098

Уманський національний університет садівництва приймає молоде покоління

   Літо – найспекотніша пора не тільки в природі, а й у навчальних закладах. І саме таким видався липень в Уманському національному університеті садівництва, адже з 1 липня тут стартувала вступна кампанія.

   Кожен абітурієнт обирає собі спеціальність до душі: хто хоче присвятити себе праці на землі – обирає агрономічні спеціальності; майбутні садівники та захисники навколишнього середовища віддають перевагу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин; вступники, які мають здібності до механіки, машин і обладнання, зупиняють свій вибір на інженерно-технологічному факультеті; творчі особистості з тонким відчуттям природи впевнено крокують на факультет лісового і садово-паркового господарства; колишні школярі, які вбачають своє майбутнє в управлінні обирають факультет менеджменту,  а особистості з аналітичним розумом опановують економічні спеціальності на факультеті економіки і підприємництва.

   На кожному факультеті працюють відбіркові комісії, члени яких надають необхідні консультації абітурієнтам, відповідають на запитання батьків щодо спеціальностей і напрямів підготовки майбутніх фахівців, швидко та злагоджено оформляють подані документи, які оперативно висвітлюються членами приймальної комісії в інформаційній системі «Конкурс» МОН України, за якою вступники можуть відслідкувати перебіг вступної кампанії, адже цього року в Уманському НУС збільшено кількість місць державного замовлення.

   Для зручності абітурієнтів та їхніх батьків у приймальному відділенні університету створені комфортні умови: в затишному вестибюлі навчального корпусу організований куточок відпочинку для батьків і абітурієнтів, обладнаний безкоштовний доступ до необхідної оргтехніки, працює кафетерій, де вступників безкоштовно частують чаєм і кавою.

   Приймальна комісія університету працює щоденно з 8-00 до 17-00 у корпусі №4, каб. 171 за адресою м. Умань вул. Інститутська, 1.

   Детальну інформацію можна знайти на сайті:  www.udau.edu.ua

   Тел./факс приймальної комісії: (04744)  3-07-32; 0674778085; 0999299073; 0936340716. 

Валентин Бобко, відповідальний секретар приймальної комісії