01.09.2015 4589

Уманський національний університет садівництва вітають зарубіжні партнери

Перше вересня, як традиційне й усіма шановане свято знань, широко святкується в Україні. Особливо шанобливо й трепетно до нього ставляться в Уманському національному університеті садівництва – колисці аграрної освіти, потужному сучасному науковому осередку, широко відомому не лише в Україні, а й за кордоном.

Доказом цього є те, що до Уманського НУС і далі продовжують надходити поздоровлення з нагоди початку навчального року від зарубіжних університетів – партнерів. Надійшли листи – поздоровлення від ректора Краківського Аграрного Університету проф., др. габ. В. Сади, ректора Варшавського Університету Менеджменту проф. П. Чарнецкого, ректора Варшавського Університету Суспільних Наук проф., др. габ. А. Шиманьского, ректора Господарської Академії ім. Д. А. Ценова проф., др. І. Варбанова, ректора Державної Вищої Професійної Школи в Саноку др. Е. Чіпори та багатьох інших.

Всі вони бажають академічній спільноті Уманського НУС успішного нового навчального року, успіхів у навчанні та наукових здобутках, а професорам та науковим працівникам – реалізації намічених наукових досліджень і завзятості у досягненні освітніх та професійних устремлінь.

Із-за кордону на адресу УНУС линуть побажання процвітання, нових творчих і наукових досягнень, а також плідної роботи на благо освіти та розвитку світової науки.

У цей особливий день спеціальні побажання адресовані студентам першого курсу – їм бажають наполегливості у здобутті професійних знань і навичок та досягнення успіхів у професійному житті.

Всі зарубіжні партнери зичать нашому університету, його працівникам та студентам, щоб цей новий навчальний був сповнений миру, удачі та щастя.

Оксана Кіфоренко, викладач кафедри фінансів і кредиту , працівник відділу міжнародних зв’язків