05.05.2022 4213

Університетська спільнота дискутує: відбувся черговий вебінар з серії зустрічей науковців Уманського НУС

5 травня загал Уманського національного університету садівництва та всі бажаючі долучилися до чергового онлайн-вебінару з серії наукових заходів від науковців навчального закладу, присвячених особливостям функціонування аграрної, економічної, управлінської і технічної сфер в умовах війни в Україні та у повоєнний період.

Цього разу на розсуд аудиторії були винесені доповіді, пов’язані з передумовами формування воєнного вторгнення в Україну:

  • Географічні аспекти російсько-української війни (доповідач – доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри геодезії, картографії і кадастру Юрій Кисельов);
  • Мовна стійкість як ключова риса національної особистості (доповідачка – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри української та іноземних мов Людмила Мовчан).

Модератором зустрічі виступив доктор сільськогосподарських наук, професор, декан факультету агрономії Сергій Полторецький.

Тематика доповідей була цікавою та пізнавальною для слухацької аудиторії, адже розкривала питання, що стали провокативними чинниками для нашого сьогодення та надважливими для формування майбутнього нашої держави.

Пресцентр Уманського НУС