01.07.2024 52

В Уманському національному університеті садівництва стартувала вступна кампанія 2024-2025 навчального року

«Сьогодні розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників. Вони можуть звернутися до консультаційного центру та приймальної комісії Уманського національного університету садівництва для отримання кваліфікованої допомоги щодо створення електронних кабінетів, внесення заяв та документів в електронній формі», — розповіла Світлана МАСЛОВАТА, відповідальний секретар приймальної комісії Уманського національного університету садівництва.

Робота сервісу зі створення електронних кабінетів для вступників до закладів вищої освіти на програми підготовки бакалаврів вже розпочата! А от загальний прийом заяв і документів від вступників розпочнеться 19 липня і буде завершений о 18:00 31 липня. Аби не загубитися в ключових датах вступної кампанії, сайт osvita.ua пропонує вступникам покрокову інструкцію з реєстрації електронних кабінетів, а фахівці Консультаційного центру Уманського НУС нададуть практичну підтримку та допомогу всім охочим вступникам.

У холі навчального корпусу № 4 відсьогодні розгорнуто інформаційно-агітаційну діяльність шести факультетів Уманського НУС: відповідальні викладачі мають на меті розповісти майбутнім студентам про всі переваги майбутньої спеціальності, а також надати відомості про освітній процес, а головне — про особливості та цікавинками студентського життя в Уманському НУС.

Діана ХИТРУК, з села Текуча Уманського району Черкаської області, приїхала однією із перших до Уманського НУС з бажанням навчатися саме тут: «Прийшла, щоб мені допомогли створити електронний кабінет вступника. Хочу вступати на кафедру туризму та готельно-ресторанної справи, мрію стати відомою рестораторкою».

Шановні вступники, нині ваш шанс обрати професію свого життя, яка неодмінно допоможе реалізувати всі мрії та наповнювати життя улюбленими справами. На сайті університету можна ще раз переглянути спеціальності, які пропонує наш навчальний заклад: https://www.udau.edu.ua/ua/future-students/pro-speczialnosti.html.

Хай вибір буде корисним для вас, а дорога у професійну сферу – цікавою, насиченою цінними знаннями, знайомствами, пригодами та звершеннями! Хай щастить вам у всіх починаннях!