23.11.2023 2039

В Уманському національному університеті садівництва визначили лідера студентської спільноти

«Студентський лідер – 2023» – цікавий і неординарний конкурс, що відбувся нині в Уманському національному університеті садівництва. Дане дійство вже давно увійшло до переліку усталених і яскравих традицій закладу освіти, адже щорічно дає можливість студентам різних факультетів обрати кращого з кращих. І хоча минулого року воєнні реалії змінили хід подій, цьогоріч конкурс відродився заново, аби вражати та надихати університетську спільноту.

Увесь свій запал, завзяття та харизму учасники конкурсу «Студентський лідер – 2023» проявили під час перебігу захоплюючих конкурсів:

  1. Моя візитівка;
  2. «Я – ерудит»;
  3. «Мій талант»;

В Уманському національному університеті садівництва визначили лідера студентської спільноти
В Уманському національному університеті садівництва визначили лідера студентської спільноти

Змагалися за першість і відкривалися загалу такі представники молодіжної спільноти університету:

Анна ЛЮБЧЕНКО – факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин,

Анатолій СТЬОПІН – факультет економіки і підприємництва,

Анжела ГРИГОРЯН – факультет менеджменту,

Світлана КЛИМЕНКО – інженерно-технологічний факультет,

Юлія САВРАНСЬКА – факультет лісового та садово-паркового господаства,

Ярослав ЧАБАНЮК – факультет агрономії.

Організатори конкурсу відзначили велику кількість студентів у залі, а вболівальники відмітили переваги кожного учасника та підтримували теплом, гамом та оплесками.

Лідери факультетів, які взяли участь у заході, – активні та креативні студенти. І всі вони певною мірою вже є переможцями, оскільки виявили сміливість стояти на сцені та розкриватися загалу. Світло сценічних софітів лише підкреслило зацікавленість молоді у розвитку університетського середовища, у бажанні рухатися вперед, до покращення життя українців, до кращих рис суспільства, до працьовитої наполегливості у всьому, до миру та насиченого життя.

У рамках конкурсу учасники представили загалу свої проєкти – особисті історії, поезії, творчі номери, розкрили інтелектуальні здібності, поділилися перспективними ідеями, які можна втілити в реальне життя у студентському кампусі та спонукати до подальшого розвитку університетської спільноти.

Тонус заходу забезпечували і неповторні номери творчих колективів Центру культури та виховання студентів, які вражали загал талантами, адже пісня та хореографія у їхньому виконанні – це захопливе дійство, яке, триваючи хвилини, залишається у серці надовго.

По завершенню конкурсів і динамічних суперництв, на основі неупереджених і справедливих оцінок журі, до якого увійшли Іван МОСТОВ’ЯК, перший проректор УНУС (голова журі), Юрій МОРОЗ (завідувач кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін), Петро ПАЄВСЬКИЙ (керівник Центру культури і виховання студентів), Світлана БЕРДНІКОВА (художній керівник Центру культури і виховання студентів), номінації серед учасниками розподілилися наступним чином:

«Майстер самопрезентації» – Світлана КЛИМЕНКО (інженерно-технологічний факультет);

«Я – ерудит» – Ярослав ЧАБАНЮК (факультет агрономії);

«Мій талант» – Анатолій СТЬОПІН (факультет економіки і підприємництва);

«Мій талант» – Анна ЛЮБЧЕНКО (факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин);

«Вишуканість» – Юлія САВРАНСЬКА (факультет лісового та садово-паркового господарства);

«Лідер глядацьких симпатій» – Анжела ГРИГОРЯН (факультет менеджменту);

«Лідер глядацьких симпатій» – Анатолій СТЬОПІН (факультет економіки і підприємництва);

«Студентський лідер 2023 Уманського НУС» – Ярослав ЧАБАНЮК (факультет агрономії).

Також Іван МОСТОВ’ЯК нагородив подяками Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації студентів, які проявили лідерство й активність у волонтерстві. А відтак університетська спільнота мала честь сьогодні відзначити «За проявлені активну громадську позицію, патріотизм, участь у волонтерському русі, активну громадську діяльність спрямовану на підтримку ЗСУ та з нагоди Міжнародного дня студентів» Яну СІНЧУК (факультет економіки і підприємництва), Владу БАДАНЮК (факультет економіки і підприємництва) й Ілону НЕПОКРИТУ (факультет агрономії).

Організатори конкурсу відзначили бажання студентів проявляти власний креатив у заході, а глядацька зала, вщент наповнена вболівальниками вирувала позитивними емоціями.

Університетська спільнота знає, чого вартують ці радісні загальні моменти, тому згадувала Героїв, які нині були не в залі, які стоять у герці за волю країни, які загинули на війні. І ми доземно вклоняємося та дякуємо їм за можливість дихати, жити, творити.