26.09.2023 1333

Вічна пам'ять та слава Герою!..

Щодня жорстока війна забирає кращих синів і дочок України, які стали на захист рідної землі. Трагічна звістка знову оповила сумом родину Уманського національного університету садівництва — під час російсько-української війни загинув випускник інженерно-технологічного факультету Олександр Віталійович БАРАБАШ.

Хоробрий, справедливий, наполегливий, допитливий — він мріяв бачити свою країну вільною і квітучою. Тому й під час повномасштабної російсько-української війни Олександр невпинно боровся й невідступно робив усе можливе, щоб звільнити рідну Україну від російських загарбників, які плюндрують рідну землю.

Та війна не має жалю. Герой повернувся на щиті у рідне село Чаплинка на Лисянщині й навічно приєднався до небесного війська…

Прикордоннику Олександру Барабашу було лише 35 років, коли ворог назавжди зупинив його серце. Олександр загинув 21 вересня 2023 року на Донеччині, виконуючи бойове завдання.

Колектив Уманського національного університету садівництва сумує з приводу втрати випускника Олександра Віталійовича Барабаша, який відстоював незалежність та територіальну цілісність України. Ми глибоко сумуємо та висловлюємо співчуття з приводу непоправної втрати брата нашій колезі — к.е.н., доценту кафедри фінансів, банківської справи та страхування Лесі Віталіївні Барабаш та усій родині, близьким і друзям.

Вклоняємося світлій пам’яті Олександра! Вічна пам’ять Герою, Слава захиснику України!..