26.02.2014 5482

Вічна слава Героям!

25 лютого 2014 року вечірня площа Уманського національного університету садівництва була наповнена студентами та викладачами університету. Усі зібралися вшанувати пам'ять загиблого героя Майдану, випускника факультету плодівництва і виноградарства Уманської державної аграрної академії 2002 року Віталія Васильцова.

В пам'ять про героя та його побратимів з Небесної сотні студенти університету читали вірші, написані бібліографом Наукової бібліотеки УНУС Наталією Черновою. А перший проректор університету Іван Мостов’як поділився спогадами про випускника та зазначив: «Чи міг Віталій у сонячний червневий день, коли студенти святкували свій випуск з академії, подумати, що його життя обірветься на головній площі нашої країни, а сам він стане Героєм України, бійцем Небесної сотні…».

Вічна слава Героям!
Вічна слава Героям!
Вічна слава Героям!
Вічна слава Героям!

Усі присутні на площі на знак пошани і скорботи запалили свічки й поклали їх до підніжжя приспущеного в жалобі державного прапора…

Вічна слава Героям!
Вічна слава Героям!

В єдиному пориві, в унісон з вуст присутніх зазвучав Гімн України й у вечірній млі пролунало: «Слава Україні! Героям слава!».

Герої не вмирають – вони живуть у нашій пам’яті. Вічна слава Героям!

 

Примітка: закликаємо всіх небайдужих допомогти родині загиблого, адже без батька залишилось двоє малолітніх дітей – 1 та 7років.  

Банківська картка вдови: Приватбанк 4627 0812 0392 2070, дівоче прізвище - Пилипенко Наталія Миколаївна.