08.09.2015 4788

Відкрита лекція з дисципліни "Мікроекономіка"

У 210 аудиторії 3 вересня 2015 року відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри економічної теорії Людмили Смолій для студентів ІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанне господарство» з дисципліни «Мікроекономіка» на тему «Предмет та метод мікроекономіки».

Лектор розпочав лекцію з привітання студентів з початком нового навчального року та побажаннями наснаги у навчанні, здоров’я та миру.

Людмила Смолій обґрунтувала актуальність даного предмету для студентів, чітко виокремила основні питання лекційного матеріалу. Під час лекції було використано мультимедійне обладнання у вигляді презентації матеріалу, інтерактивні методи навчання, а саме: метод «Чистого аркушу»,  метод  «Мозкового штурму»  та метод «Акумулювання знань».  Під час лекції постійно відчувався зв'язок викладача зі студентами. Активність студентів та зацікавленість матеріалом лекції проявлялись  у постійних  запитаннях та дискусіях  із викладачем.

На завершення лекції викладач озвучила питання семінарського заняття та додатковий матеріал для самостійного опрацювання.

Відкрита лекція з дисципліни "Мікроекономіка"
Відкрита лекція з дисципліни "Мікроекономіка"

Лекцію відвідали викладачі кафедри економічної теорії та заступники декана факультету економіки і підприємництва.

Алла Ревуцька, викладач кафедри економічної теорії