09.04.2015 5652

Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»

Наближається Великдень – день, що символізує відродження і нове життя. Це найголовніше весняне свято в сім'ї кожної української родини.

В будні і свята ми прагнемо порадувати близьких святково накритим столом, з любов'ю приготованими і оформленими стравами. Звичайно ж, існують відмінності між повсякденною трапезою і святковим банкетом. Але і в тому, і в іншому випадку існують певні правила сервіровки і прикраси столу, подачі страв. 

Навчальна дисципліна «Організація ресторанного господарства» дає знання не тільки з організації, техніки та методів ведення ресторанного господарства, а й навчає правилам сервірування столу, підбору посуду та столових приборів.

Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»
Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»
Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»
Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»
Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»
Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»

Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу української родини» для студентів II курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» провела ст. викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Любов Коваленко, де розповіла про практичні аспекти з накриття столу на дві персони.

Любов Коваленко, ст. викладач кафедри туризму

та готельно-ресторанної справи