Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу»
Наближається Великдень – день, що символізує відродження і нове життя. Це найголовніше весняне свято в сім'ї кожної української родини.
В будні і свята ми прагнемо порадувати близьких святково накритим столом, з любов'ю приготованими і оформленими стравами. Звичайно ж, існують відмінності між повсякденною трапезою і святковим банкетом. Але і в тому, і в іншому випадку існують певні правила сервіровки і прикраси столу, подачі страв.
Навчальна дисципліна «Організація ресторанного господарства» дає знання не тільки з організації, техніки та методів ведення ресторанного господарства, а й навчає правилам сервірування столу, підбору посуду та столових приборів.
Відкрите практичне заняття «Сервіровка великоднього столу української родини» для студентів II курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» провела ст. викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Любов Коваленко, де розповіла про практичні аспекти з накриття столу на дві персони.