31.01.2014 10572

Відкриття льодової ковзанки «Льодовий період»

Завдяки Антону Яценку в суботу в Умані запрацює ковзанка

У суботу, 1 лютого, о 16:00 в місті Умань по вулиці Тищика  відбудеться урочисте відкриття  льодової  ковзанки «Льодовий період».

Давня мрія уманських хокеїстів – мати в своєму місті каток, облаштований для занять улюбленим видом спорту. Цього року вони наполегливо вирішили втілити свою мрію в життя і облаштовували в місті льодовий каток. Ковзанка знаходитиметься по вулиці Тищика.

«Найближчий льодовий каток, де  можна було проводити тренування та гру, виявився у місті Біла Церква. Вже близько року граємо там в аматорський хокей. Тому дуже раді, що тепер не потрібно їздити так далеко. Та й уманчанам буде де проводити дозвілля»,  розповідає Андрій Цар, один із гравців хокейного клубу «Умань». 

Одне із ключових питань – освітлення ковзанки, допоміг вирішити народний депутат Антон Яценко. Завдяки його допомозі було придбано все необхідне устаткування для монтажу освітлення льодового майданчика і зроблено всі необхідні роботи для підключення його до електричної мережі.

Відтепер, незважаючи  на те, що взимку рано темніє, каток буде  гарно освітлений – це дасть змогу  дітям кататися  на ковзанах і грати в хокей  і вечірньої  пори.

Каток працюватиме щоденно з 9 до 22. Відвідати його зможуть усі бажаючі, за винятком годин тренувань хокеїстів і спортивних змагань, коли  ковзанка буде   тимчасово   зайнята. 

Отже, запрошуємо всіх уманчан та гостей міста на відкриття ковзанки!

Сам народний депутат України Антон Яценко зазначає, що це лише початок. У найближчі роки в Умані буде продовжувати розвиватись інфраструктура міста. Зокрема, буде  завершено реконструкцію парку ім. Т.Г. Шевченка, парк Черняховського та розпочато реконструкцію центральної  площі Умані.