03.03.2014 5253

Випуск магістрів

27 лютого 2014 року в Уманському національному університеті садівництва відбулось свято, якого немає в жодному календарі – випуск висококваліфікованих магістрів спеціальностей 8.09010104 «Плодоовочівництва і виноградарства», 8.09010501 «Захист рослин».

Нарешті настав цей довгоочікуваний день – день урочистого вручення дипломів, і не звичайних, а дипломів магістра! Це день, коли доводиться пережити водночас і світлий сум, і біль розлуки з людьми, без яких не уявляєш свого життя, і приємно-тривожне очікування зустрічей з невідомим поки що майбутнім. Кожен із студентів забирає з собою невід’ємний скарб – знання, а кожен із викладачів вбачає у випускнику надію на світле майбутнє.

Університет пишається своїми випускниками, адже більшість із них неймовірно талановиті й цілеспрямовані, брали активну участь в житті університету і захищали його честь, а саме: Мельник Ю.В, Твердохліб Я.В., Литвиненко Є.І., Майданюк Ю.С., Іващенко Ю.О., Нікіфоров Я.О.

Також хочеться відмітити студентів, які протягом всіх років навчання віддавали себе науці й отримали дипломи з відзнакою: Василик А.А., Іващенко Ю.О., Качур Ю.М., Сановська І.Ю., Антоненко О.В., Чорноморець Д.С., Дорошенко С.П., Русіна І.Л.

Шановні випускники! Вітаємо вас з цією знаменною подією в вашому житті, бажаємо вам великих трудових успіхів, сімейного добробуту та благого процвітання нашої України.

Випуск магістрів
Випуск магістрів

В добру путь!

Колектив факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин