04.07.2013 5338

Випуск на факультеті лісового і садово-паркового господарства

   27 червня в стінах нашого університету відбувся черговий випуск спеціалістів зі спеціальностей «Садово-паркове господарство» та «Лісове господарство».

   За результатами роботи Державної екзаменаційної комісії було заслухано 24 дипломні роботи зі спеціальності «Садово-паркове господарство», з них захищено на «відмінно» – 12 робіт, «добре» – 8, «задовільно» – 4. Дипломи з відзнакою отримали Андрій Коджебаш, Ярослава Миколенко, Анастасія Стукаленко, Вікторія Сухомлин та Наталія Штангей.

   Зі спеціальності «Лісове господарство» було захищено також 24 дипломні роботи: на «відмінно» – 6, «добре» – 13, «задовільно» – 5. Відмінні знання на захисті дипломної роботи продемонстрував студент Євгеній Громенко.

   Голова ДЕК – декан факультету садово-паркового господарства і ландшафтної архітектури Національного університету біоресурсів та природокористування України, доктор сільськогосподарських наук, професор Сергій Ковалевський відмітив, що студенти-випускники Уманського НУС на захисті продемонстрували ґрунтовні знання з фаху, вміють аналізувати матеріал, творчо мислять.

   Від імені всіх співробітників факультету вітаю всіх випускників,  бажаю щасливого життєвого шляху, добрих друзів та наставників у подальшому житті, здоров’я Вашим батькам та рідним. Хай Вам щастить, випускники 2013 року!

Олександр Заморський,

декан факультету лісового і садово-паркового господарства