30.12.2022 2158

Вітаємо магістрів!

Вітаємо магістрів!
Вітаємо магістрів!

Шановні магістри!

Ви завершуєте написання у книзі життя розділу під назвою «студентство» і готові перегорнути сторінку та піти далі по життю як фахівець і професіонал у тій сфері, яку ви обрали для навчання й успішно опанували.

Ви покоління випускників університету, загартоване пандемією, дистанційним навчанням і війною водночас. Але це стало для вас не лише випробуванням, а, насамперед, вміннями: вміло адаптуватися до змін, активно опановувати нові технології, знаходити вихід з ситуації, коли рішення здається неможливим і знати, що маєте силу, здатну змінити все на вашу користь.

Ви молоді, ініціативні, мужні, щирі, цілеспрямовані та фахово освічені. І я щиро зичу вам, аби професійна дорога кожного була успішною та цікавою. Втілюйте набуті в університеті знання на повну, доповнюйте їх новими навичками та завжди прагніть кращого. Ви це, безумовно, вмієте.

Тож хай задумане втілиться в реальності, а життя грає всіма барвами позитивних емоцій! Рухайтеся своєю дорогою легко, ловіть моменти щастя повсякчас і завжди, де б ви не були, пишайтеся тим, що є частинкою родини Уманського національного університету садівництва та величної української нації! Адже ви – покоління, що змінює історію своєї держави.

Легкого вам старту та карколомних перемог під мирним небом нової України!

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО