15.09.2020 5690

Вітаємо першокурсників!

Уманський національний університет садівництва розпочав написання нової, 176-ї, сторінки своєї славетної історії. І в цей сонячний день спільнота навчального закладу на площі Університетській гостинно вітала молоде поповнення загалу – першокурсників – з початком нового етапу в житті – студентством. Відповідно до вимог і норм адаптивного карантину, студенти вишикувалися на безпечній відстані, аби розпочати своє перше знайомство з ректором, членами ректорату та керівниками факультетів.

«Сьогодні відкривається нова сторінка славетної історії Уманського національного університету садівництва. І ми є учасниками та свідками цього. Колектив студентів, викладачів, співробітників університету вітає юнаків і дівчат, які сьогодні вперше сядуть за лави аудиторій одного з найповажніших навчальних закладів країни!», – розпочав зустріч вітальною промовою помічник ректора Петро Паєвський.

Олена Непочатенко, ректор університету, від імені ректорату та Вченої ради навчального закладу, привітала першокурсників і колег з початком нового начального року: «Я впевнена, шановні першокурсники, ви зробили правильний вибір. Адже наш університет має потужні освітні та наукові традиції, які відносять його до когорти провідних навчальних закладів України та Європи. Навчання тут допоможе вам отримати ґрунтовні знання, які дадуть можливість стати відмінним, успішним фахівцем своєї справи. Навчальний рік ми розпочинаємо в умовах світової пандемії, тому дотримуйтеся правил, які збережуть здоров’я вам, оточуючим, ближнім. Але пам’ятайте: успіх приходить до наполегливих і цілеспрямованих, тому повсякчас пам’ятайте про свою мету та впевнено прямуйте до неї, засвоюючи нові знання».

Учасники урочистого зібрання мали щасливу нагоду стати свідками вручення ректором погонів вже молодшим лейтенантам університету. Олена Олександрівна, з побажаннями миру Україні та присутнім гарного студентського життя, привітала студентів з незабутньою для всіх подією, запросивши до виступу учасників самодіяльних колективів.

Вітаємо першокурсників!
Вітаємо першокурсників!

«…Розквітай, Україно, розквітай!...», – лунало з Університетської площі, пророкуючи українському студентству найкращу долю. Будьте здорові, шановні колеги та студенти! Хай перший дзвінок всім стане звісткою про початок нової щасливої ери для всіх українців!

Вітаємо першокурсників!
Вітаємо першокурсників!

Пресцентр Уманського НУС