03.10.2022 2951

Вітаємо творчі колективи університету з перемогою!

Спільнота Уманського національного університету завжди славилася своїм творчим потенціалом. А тому незмінно популярними були та залишаються творчі колективи Центру культури та виховання студентів, які дають можливість майбутнім фахівцям розвиватися в координатах вокального, хореографічного та театрального мистецтва. І навіть карантинні обмеження та воєнні дії не стають на заваді нашим аматорам!

На початку вересня в Уманській міській територіальній громаді оголосили про проведення відео конкурсу «Дивовижна Умань» з нагоди Дня міста. Його організаторами стали відділ з питань фізичної культури, спорту та молодіжної політики управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради й Уманська міська централізована система бібліотек. Відеороботи змагалися за першість у номінаціях «Умань чарівна», «Умань у прозі», «Умань у поезії», «Умань історична».

Звичайно ж, творчі колективи університету вирішили долучитися до конкурсу. І вкотре засвідчили свій високий рівень! Адже Народний самодіяльний ансамбль пісні і танцю «ХЛІБОДАРИ» отримав приз глядацьких симпатій за найбільшу кількість вподобайок у відеоконкурсі «Дивовижна Умань», а аспірантка факультету лісового і садово-паркового господарства Ліліана КАЛЮЖНА посіла ІІІ місце у номінації «Умань літературна»!

Вітаємо творчі колективи та зичимо прогресуючого натхнення, цікавих робіт і нових перемог!

Вітаємо творчі колективи університету з перемогою!
Вітаємо творчі колективи університету з перемогою!

 

Пресцентр Уманського НУС