23.04.2022 4466

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

Нині ми зустрічаємо найочікуваніше, найзнаковіше, найсвітліше свято – Великдень. У цей день темні сили зникають і гинуть під натиском добра та світла, а землю опановує світлий дух Божої благодаті. І невимовно радісно, що ми зустрічаємо його всі разом!

Цей рік назавжди змінив життя кожного з нас. Адже сьогодні рівно два місяці, як сигнали сирен повітряної тривоги стали нашою буденністю; як сльози багатьох висохли від болю та пекучої скорботи; як наш ранок починається з фронтових зведень… Але я щиро вірю, що правда неодмінно переможе! І світле сяйво Воскресіння Христового сповнить нашу рідну землю радістю!

Зараз усім нам вкрай необхідна відкритість душ – тому що лише так зможемо об’єднатися та протистояти ворогу; чистота думок і помислів – адже вони приведуть нас до мрій; відвертість і відвага – бо тільки через ясність намірів здобудемо волю!

Міцного здоров’я всім, гармонії внутрішньої та зі світом, благих вістей і всепоглинаючої любові! Хай Божа ласка огортає кожного на всіх шляхах і у всіх починаннях! Миру нам усім, а Україні – Перемоги!

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО