12.03.2024 387

Вітаємо професора Копитка Петра Григоровича з ювілеєм!

12 березня 85-річний ювілей відзначає доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри землеробства, Заслужений працівник освіти України, ректор Уманського державного аграрного університету у 2002–2008 рр. Петро Григорович КОПИТКО.

Вітаємо професора Копитка Петра Григоровича з ювілеєм!
Вітаємо професора Копитка Петра Григоровича з ювілеєм!

Найтеплішими словами глибокого шанування привітала ювіляра ректор університету Олена НЕПОЧАТЕНКО та колектив ректорату закладу освіти.

Неможливо оцінити увесь внесок Петра Григоровича у вітчизняну освіту та науку, у підготовку кваліфікованих кадрів агарної сфери, у розбудову сучасного Уманського національного університету садівництва. З-під його наукового пера вийшли понад 200 наукових і навчально-методичних публікацій, чуйне та відповідальне керівництво сформувало 6 самодостатніх інтелектуалів аграрної сфери – кандидатів сільськогосподарських наук, а любов до обраної професії, мудрість і талант керівника втілилися у 6 потужних років управлінської діяльності.

Щиро зичимо поважному ювіляру міцного здоров’я та бадьорості духу, великих і малих перемог, радості та щастя в кожному дні життя!