06.07.2023 1579

Вітання бакалаврам!

Шановні випускники!

Початок літа в Уманському національному університеті садівництва – це сповнений хвилювань, очікувань і радості час. На кафедрах вже відбулись підсумкові атестаційні іспити, що ознаменували завершення довгих років навчання та стали передвісниками однієї з найбажаніших подій в студентському житті – завершення здобуття вищої освіти за освітнім ступенем молодший бакалавр і бакалавр!

Шановні бакалаври і молодші бакалаври! На роки вашого навчання випало чимало незгод, що всіляко затьмарювали найкращі студентські миттєвості та подвоювали випробування. Однак ви гідно справились з усіма завданнями, навчились долати різні труднощі та з перемогою підійшли до фінішу чергового етапу вашого життя.

Родина Уманського національного університету садівництва проводжає вас у професійне життя. Бажаю вам звершень і перемог, не бійтесь змін, використовуйте будь-які можливості для навчання та вдосконалення! Хай ваші думки будуть світлими, мрії здійснюються, отримані знання та досвід стануть потужним стартом у житті, а професійне зростання буде для вас радістю та гордістю для нашого університету!

Пам’ятайте, що родина Уманського національного університету садівництва завжди рада зустрічі з вами – для обміну досвідом, порад, співпраці!

Запрошуємо вас продовжувати наукове зростання у магістратурі Уманського національного університету садівництва під чуйним і професійним керівництвом нашого науково-педагогічного колективу.

Цінуйте життя і будьте найкращими людьми України!

 

Ректор                                               Олена НЕПОЧАТЕНКО