19.11.2023 1043

Вітання ректора з Днем працівників сільського господарства

Найважливіше, що є в житті людському – турбота про ближнього та самовіддана праця на благо народу. І цю складну та водночас почесну місію з гордістю несуть по життю, примножуючи кращі національні звичаї, працівники сільського господарства України.

Зрощуючи врожаї та плекаючи традиції сучасності, аграрії сьогодення втілюють у реальності надможливе, працюючи у круговерті воєнних буднів, засіваючи лани та піклуючись про майбутнє української нації і світу. Уманський національний університет садівництва має у когорті достойників державного рівня – випускників закладу освіти, для яких зв'язок із хліборобською працею став не просто знаковим, а визначив життєве кредо та покликання. І вони з дня у день наполегливо працюють заради майбуття, заради мирної і вільної України, зрощуючи разом із науково-педагогічним колективом університету нову генерацію послідовників-аграріїв серед молоді.

Хліборобська праця завжди палко шанувалася українцями, адже від її результатів залежав рівень життя народу й успіх держави. І нині, у день професійного свята, зичу всім причетним до поважної спільноти аграріїв міцного здоров’я, невичерпної енергії, щедрих врожаїв і натхненності долі на підтримку усіх задумів і починань! Хай щедротами та достатком встеляється ваш життєвий і трудовий шлях!

 

Ректор                      Олена НЕПОЧАТЕНКО