08.05.2013 5037

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Облік і аудит"!

   З метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, підвищення якості підготовки фахівців, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів 24-26 квітня 2013 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся ювілейний ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань «Економіка і підприємництво» за напрямом «Облік і аудит» зі спеціальності «Облік і аудит» серед студентів аграрних та інших вищих навчальних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації. В олімпіаді взяли участь  76 студентів аграрних ВНЗ та 58 студентів ВНЗ не аграрного профілю з 29 вищих навчальних закладів освіти України ІІІ-ІV рівня акредитації.

   Студенти – учасники олімпіади пройшли випробування у виконанні письмових теоретичних завдань з дисциплін «Фінансовий облік»,  «Управлінський облік» , «Організація і методика  аудиту», «Податковий облік», «Облік в зарубіжних країнах» і «Аналіз господарської діяльності»; а також завдань-тестів із використанням ПЕОМ із вказаних дисциплін.

   Олімпіада проходила в два етапи:

  • 1. Розв’язання практичних задач;
  • 2. Контроль знань студентів на ПЕОМ.

   Не порушуючи добрих традицій, четвертий рік поспіль студенти Уманського НУС займають призові місця у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Облік і аудит". Згідно з Положенням про Всеукраїнську студентську олімпіаду 2012-2013 років та на підставі рекомендацій журі за результатами проведення двох турів олімпіади  дипломом ІІ ступеня нагороджена Шмалюх Кароліна Юріївна.

   Колектив кафедри обліку і аудиту щиро вітає Шмалюх Кароліну із перемогою і бажає подальших успіхів!