10.03.2016 4499

Вітаємо студентів факультету менеджменту та їх керівників з високими здобутками на науковій ниві!

Щороку обдаровані студенти факультету менеджменту Уманського НУС гідно представляють рідний навчальний заклад на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт. Не став виключенням і цей рік, адже представлені роботи високо оцінені членами журі.

18 лютого у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на базі економічного факультету розпочався II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент». У конкурсі взяли участь наукові роботи 221 студента із 87 ВНЗ України.

На підставі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт Галузевою конкурсною комісією, претендентами на перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент» у 2015/2016 навчальному році визнано і запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції 30 березня авторів 56 студентських робіт, у тому числі двоє студентів факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва – Людмилу Молодичук (керівник – завідувач кафедри менеджменту ЗЕД та логістики Олександр Школьний) та Ангеліну Атаманюк (керівник – професор кафедри менеджменту організацій Анатолій Бурик).

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Світове господарство та міжнародні економічні відносини» проходив у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.

Рішенням Галузевої конкурсної комісії зі спеціальності «Світове господарство та міжнародні економічні відносини» високо оцінена оригінальність виконаних досліджень студентів факультету менеджменту Уманського НУС та цікава інтерпретація їх результатів. За підсумками І етапу Конкурсу серед 200 учасників із 82 ВНЗ України наші студенти Сергій Слободяник (керівник – доцент кафедри менеджменту ЗЕД та логістики Ніна Пітель) та Лілія Швець (керівник – доцент кафедри менеджменту ЗЕД та логістики Лідія Клименко) зайняли почесне 4 та 5 місце і запрошені до нагородження Почесними грамотами.

Вітаємо кращих студентів факультету та їх керівників з високими досягненнями і бажаємо нових перемог, творчих здобутків та вагомих успіхів на науковій ниві!

 

Інна Новак, заступник декана факультету менеджменту з наукової роботи