07.03.2015 4804

Чарівні, любі жінки, дорогі матері, дружини, доньки, сестри, колеги!

З першими променями лагідного і несміливого весняного сонечка земля прокидається від сну, відроджуючись в кожній краплині стрімкого струмка, дзвінких переспівах птахів, яскравих барвах первоцвіту, занурюючись в чарівну плинність Весни…

І цього року березень знаменується для нас не лише початком нового навчального семестру і святом прекрасної половини людства, а й всезростаючими надіями на відродження й оновлення життя та миру в державі.

Чарівні, любі жінки, дорогі матері, дружини, доньки, сестри, колеги! Вітаємо вас зі святом весни і від усього серця зичимо вам Божого благословення, вічної молодості, віри, надії, здоров’я й добробуту!

Ми щиро віримо в те, що для усіх нас кожен день цієї весни ознаменується передчуттям радості та впевненого спокою, разом з останніми подихами зими зникнуть біль і душевний щем, а перші лагідні підсніжники стануть провісниками миру і позитивних змін.

Тож міцніємо у своїй вірі: в краще майбутнє – і тоді воно неодмінно настане; в людей – і вони стануть добрішими; в себе – і це стане запорукою успіху!