28.07.2023 1018

Вітаю з Днем української державності!

Від княжих часів і до сучасних днів, опалених війною, український народ виборює свою незалежність і доводить спроможність творити державу попри всі випробування.

На жаль, не всі сторінки історії України розповідають про процвітання та розвиток незалежної країни, чимало з них — про намагання знищити нашу державу і людей, стерти будь-які згадки, перекрутити факти, вкрасти здобутки. Однак, незважаючи на всі ці незгоди, українці розкривають приховану правду і несуть крізь віки у своїх серцях любов до своєї країни та всього українського, викриваючи злодіїв, плекаючи у душах мрію збудувати незалежну та величну державу та впевнено торуючи шлях до мети.

Боротьба за українську державність триває і сьогодні. Це бій усіх українців, на усіх континентах, в усіх країнах, куди б не закинула їх доля. І ми маємо зробити все можливе, щоб здобути перемогу та зберегти Україну незалежною і суверенною для наших дітей.

Сьогодні, в День української державності, закликаю бути єдиними в прагненні перемоги, нестримними в любові до України і бажаю мати щасливе майбутнє в рідній країні!

 

Ректор                                               Олена НЕПОЧАТЕНКО