18.11.2015 5058

Віват тобі, співоча молодь університету!

Народний самодіяльний ансамбль пісні і танцю «Хлібодари» Уманського НУС під керівництвом художнього керівника Світлани Берднікової відомий не тільки на теренах Уманщини, але й Черкащини, і вже 25 років поспіль радує глядачів українськими піснями.

Віват тобі, співоча молодь університету!
Віват тобі, співоча молодь університету!

Любов до пісні, яка живе в серцях учасників колективу, передається всім, хто її любить та зачаровується нею. У репертуарі колективу – українські народні, патріотичні пісні, твори сучасних українських композиторів. Особливо студентська молодь полюбляє співати веселі жартівливі пісні та з великим задоволенням дарує їх слухачам.

У виконанні ансамблю «Хлібодари» прозвучав впевнено та урочисто на Першому національному каналі України Державний Гімн, зачарувавши потужним виконанням всіх українців. І лилися його невмирущі слова, що не раз ставали міцною зброєю при відстоюванні гідності та слави народу, який ніколи не стане на коліна, бо в жилах його тече козацька кров!

Гімн України – це наша клятва,

Заповідь священна,

Хай чують друзі й вороги,

Що Україна вічна, незнищенна,

Від неї  лине світло навкруги.

Коли звучить він – всі встають,

До серця руку прикладають,

І вголос, й подумки співають, 

І Україну прославляють.

 

Ми пишаємося тим, що, завдячуючи талановитим вихованцям Центру культури і виховання студентів, слава про Уманський національний університет садівництва досягає найвіддаленіших куточків України.

Тож нехай примножуються в улюбленого колективу «Хлібодари» злети і перемоги на великих сценах, хай творчі його здобутки стануть ще однією славною сторінкою в історії навчального закладу.

Віват тобі, співоча молодь Уманського національного університету садівництва!