10.02.2014 5304

Виховна тематична година «Живи, земле!»

Найбільший скарб людства – це Земля!

Земля – то мати,що на любов багата.

Земля – колиска наша на землі.

Земля – то мудрість і освята,

Від неї хліб і цвіт, і всі плоди.

 

5 лютого 2014 року в приміщенні гуртожитку № 1, в кімнаті підготовки студентів, що знаходиться на першому поверсі, відбулась тематична виховна година під назвою «Живи, земле!».

Студенти факультету агрономії тісно пов’язані з роботою на землі, а також знають, що всі найкращі слова, думки та творіння людські мають в своїй основі земне, благодатне походження.

Під час виховної години ведучі доторкнулись до всіх аспектів, позв’язаних із землею, починаючи від створення і до теперішнього часу, розкрили значення землі в людському житті, її щедрість; віршовані слува зливалися з мелодіями пісень – «Живи, земле», «Мій рідний край», «Земля».

Завершили вечір такими прекрасними словами: «Земля – годувальниця. В цих словах споконвічна любов українського народу до землі. Він поділяє з нею радість і горе, він живе і працює на ній, співає пісні, складає вірші. Дбайливо він держить землю в своїх руках, віддає їй силу, розум, частину душі і серця. І за все вона віддячує йому, даруючи соковитий корм стадам, прохолодну тінь дому, солодкий пиріг до столу. Тож, шануймо те, що маємо.

Виховна тематична година «Живи, земле!»
Виховна тематична година «Живи, земле!»

А найприємнішим в закінченні вечора було загальне смакування смачними домашніми пирогами з солодким чаєм.

За матеріалами  Лідії Кононенко і Наталії Полторецької,

кураторів 51 та 52 – АС груп