21.10.2014 5674

Визначено переможців конкурсу «Кращий куратор академічної групи в аграрних навчальних закладах»

16 жовтня 2014 року пройшов завершальний етап конкурсу «Кращий куратор академічної групи», у якому взяли участь викладачі 14 аграрних навчальних закладів. Серед ВНЗ ІІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України конкурс проводився вперше.

Визначено переможців конкурсу «Кращий куратор академічної групи в аграрних навчальних  закладах»
Визначено переможців конкурсу «Кращий куратор академічної групи в аграрних навчальних закладах»

Учасники конкурсу представили на розсуд журі презентації, в яких розкрили себе як особистість, показали свою професійність, знання і вміле використання інноваційних технологій виховання  та співпрацю зі студентами. На конкурс була представлена також документація куратора: опис власного досвіду, журнал куратора, сценарії відкритих виховних годин та їх відеозапис, літопис групи та багато іншого.

Всі конкурсанти достойно презентували свої навчальні заклади.

Для виступу кожен учасник підготував 10-хвилинну конкурсну програму, яка складалася з розділів: «Візитка», «Життєве кредо», «Куратор та студентська група», «Мої уподобання та здібності».

Оцінювали виступи учасників члени конкурсної комісії: завідувач кабінету виховної роботи ДУ «НМЦ «Агроосвіта» Ірина Лепеха (заступник голови журі), голова науково-методичної комісії з виховної роботи ВНЗ III-IV р.а, керівник Центру художньої творчості Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Заслужений працівник культури України Тетяна Купчак, заступник директора з виховної роботи технолого-економічного коледжу Білоцерківського НАУ Надія Єрохіна, методисти кабінету виховної роботи ДУ «НМЦ «Агроосвіта» Ірина Степанова та Олександр Невмержицький, голова Об’єднаної ради студентського самоврядування вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України Тетяна Бардіна.

За словами організаторів, конкурс підтвердив  великий професіоналізм  учасників. А представлені методичні комплекси, відеозаписи відкритих виховних заходів засвідчили бездоганне володіння інноваційними формами і методами роботи.

Визначено переможців конкурсу «Кращий куратор академічної групи в аграрних навчальних  закладах»
Визначено переможців конкурсу «Кращий куратор академічної групи в аграрних навчальних закладах»
Слід відмітити, що у кожного конкурсанта було чому повчитися, щоб у майбутньому працювати ще краще.

Уманський НУС представляла куратор 31-з групи факультету менеджменту Наталія Комісаренко, яка здобула перемогу в І етапі конкурсу. Журі високо оцінило виступ Наталії Олександрівни та нагородило її дипломом Міністерства аграрної політики та продовольства України «За залучення студентів до культурно-масових заходів».

Джерело: http://www.agroosvita.com/node/3375

Петро Паєвський, завідувач Центру культури та  виховання студентів