06.12.2016 5039

Вклонімось пам’яті героїв

6 грудня – 25 річниця створення Збройних Сил Незалежної України. Це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.

Українська армія сьогодні – це потужне військове формування, яке здатне захистити соборність, незалежність держави. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронить честь і свободу рідної землі, віддаємо належне їхній звитяжній, суворій праці, відданості своєму народу, вірності військовій присязі.

Сьогодні в непростий для нашої держави час, тисячі вірних синів свого народу героїчно захищають Батьківщину із зброєю в руках. Ризикуючи своїм життям, здоров’ям, залишаючи без уваги свої сімї, своїх рідних. Під обстрілами, в окопах, в спеку і мороз, воїни Збройних Сил України бережуть цілісність своєї держави. Ціною героїчного подвигу українського воїна бороняться кордони не тільки України, а й сучасної Європи.

На жаль, безжалісна війна забирає кращих синів народу, що полягли боронячи спокій держави.

6 грудня делегація університету, до складу якої ввійшли викладачі, студенти військової кафедри, на чолі з ректором професором Оленою Непочатенко та заступником міського голови Жанною Лозінською вшанували пам'ять героїв-уманчан, що загинули на Сході.

Вклонімось пам’яті героїв
Вклонімось пам’яті героїв
Вклонімось пам’яті героїв
Вклонімось пам’яті героїв
Вклонімось пам’яті героїв
Вклонімось пам’яті героїв

На покриті снігом могили героїв, лягли квіти. Квіти вшанування подвигу, квіти – вдячності, квіти – пам'ятті …

Слава Героям!

Діана Нагернюк