01.10.2013 5100

Вклоняємося перед вами, ветерани!

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні ця дата є знаменною ще й тим, що саме в перший день жовтня ми вшановуємо людей нелегкої долі та звитяжної праці – ветеранів.

Рада студентського самоврядування Уманського НУС, за підтримки адміністрації та профспілкового комітету університету, провела акцію «Завітай до ветерана», щоб засвідчити глибоку повагу до людей старшого покоління, яким судилося перенести голодомор, війну, відбудову країни у повоєнні роки та ще багато тяжких випробувань, які випали на їх долю.

Вклоняємося перед вами, ветерани!
Вклоняємося перед вами, ветерани!

Представники студентського активу, на чолі з головою студради Юрієм Мельником, завітали до ветеранів, колишніх працівників університету, з подарунками – запашними яблуками нового врожаю та теплими словами привітань.

В дружній та домашній обстановці відбулася тепла бесіда двох поколінь. Адже таке спілкування – це не просто данина поваги до ветеранів, а й прекрасна можливість для студентів дізнатися про історію, традиції та імена тих, хто примножував славу нашого рідного університету.

Шановні ветерани!

Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі.

Прийміть наші найщиріші вітання як вияв глибокої шани та поваги Вашій мужності, героїзму, самовіданній праці.

Бажаємо Вам здоров’я, миру, добробуту і злагоди. Хай довгим та щасливим буде ваш життєвий шлях, а творча наснага та завзятість не залишають вас!

Вклоняємося перед вами, ветерани!
Вклоняємося перед вами, ветерани!

Рада студентського самоврядування Уманського НУС