05.08.2023 1834

Вступна кампанія – 2023: особливості та важливі дати для вступників

Зараз Україна переживає складні випробування, але після Перемоги ми всі разом будемо відбудовувати нашу незламну Батьківщину. І для цього держава потребуватиме кваліфікованих фахівців. Саме таких готує Уманський національний університет садівництва – багатопрофільний заклад вищої освіти, де здійснюється підготовка молодших бакалаврів, бакалаврів, магістрів і докторів філософії.

Вступна кампанія – 2023 вже триває. І тому звертаємося до вступників, аби нагадати про особливості її перебігу на даний час.

Отож, для всіх, хто планував здобувати освіти за освітніми ступенями молодшого бакалавра та бакалавра, 31 липня о 18:00 завершилась реєстрація заяв вступників.

Рейтингові списки вступників і надання рекомендацій до зарахування на бюджет буде оприлюднено не пізніше 5 серпня. Вступників, які пройшли на бюджет, запрошуємо до приймальної комісії УНУС для виконання умов до зарахування (навчальний корпус № 4, вул. Інститутська, 1, м. Умань Черкаська область). Тобто, якщо у Вашому електронному кабінеті статус заяви зміниться з «Допущено до конкурсу» на «Рекомендовано (бюджет)», це означатиме, що Ви отримали своє бюджетне місце. У такому разі до 18-00 8 серпня ви маєте підтвердити вибір місця навчання та виконати вимоги до зарахування. Зарахування вступників на контракт заплановано до 14 серпня 2023 року.

Просимо звернути увагу, що особливістю вступної компанії 2023 є необхідність підтвердити вибір місця навчання в електронному кабінеті з накладанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або особисто в закладі освіти після отримання рекомендації до зарахування вступники.

Вступники, яким виповнилося 18 років, можуть отримати кваліфікований електронний підпис на ID-картку або використовувати Дія.Підпис

Для бажаючих навчатись у магістратурі, прийом заяв і документів розпочався 31 липня і триватиме до 21 серпня. Вступники можуть подати до п'яти заяв на бюджет і до 15 заяв на контракт за умови, що за даними спеціальностями вони уже склали ЄВІ, ЄФВВ та відповідні  фахові іспити.

Зверніть увагу: сформувати та подати заяву на вступ з результатами ЄВІ /ЄФВВ можна тільки після завантаження результатів з УЦОЯО до ЄДЕБО. Для подання заяви вступник обирає заклад вищої освіти, освітній ступінь, конкурсну пропозицію та встановлює пріоритетність (у разі її використання) заяви для участі у конкурсному відборі для зарахування на місця за державним або регіональним замовленням. Обов’язковою умовою при поданні заяви є формування та завантаження мотиваційного листа. 

Рекомендації для зарахування за державним замовленням (на бюджет) надаються не пізніше, ніж 26 серпня. Вимоги до зарахування мають бути виконані до 18:00 години 29 серпня.

Уманський національний університет садівництва – це студентоцентричний заклад вищої освіти. Ставши його студентом, ви зробите вірний крок на шляху до успішного майбутнього та гідної кар’єри!