21.08.2024 42

Вступна кампанія 2024 на фініші: 22 серпня завершується реєстрація заяв до магістратури

Літо завершується і майже на фініші вступна кампанія в магістратуру до Уманського національного університету садівництва.

Фахівці приймальної комісії університету садівництва нагадують, що 22 серпня завершується реєстрація заяв для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7. Тож, до 18:00 22 серпня ви ще встигаєте подати заяву до Уманського НУС!

Що буде далі?

  • До 18:00 22 серпня триває прийом заяв на вступ до магістратури
  • 24 серпня очікуються рейтингові списки вступників, рекомендованих до зарахування на бюджет.
  • До 18:00 26 серпня триватиме виконання вступниками вимог до зарахування на бюджет
  • До 18:00 29 серпня — триватиме виконання вступниками вимог до зарахування на контракт.

Зверніть увагу, що вже за десять днів – 30 серпня – завершується основний етап вступної кампанії в Уманському національному університеті садівництва: відбудеться оприлюднення останнього наказу до зарахування вступників для здобуття освітнього ступеня магістра. А відтак і вступна кампанія 2024 дійде логічного завершення.

Чи буде додатковий набір вступників?

Відповідальний секретар приймальної комісії Уманського НУС Світлана МАСЛОВАТА повідомляє, що у вересні на окремі спеціальності планується додатковий набір вступників для здобуття освітнього ступеня бакалавра та магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб, тобто виключно на контракт.

Нагадаємо, що вступна кампанія для здобуття ступеня бакалавра у 2024 році розпочалася 1 липня. Впродовж липня-серпня вступники пройшли насичені етапи реєстрації електронних кабінетів, отримання рекомендацій до зарахування, виконання вимог і зарахування.