26.01.2022 5295

Якісна вища освіта – старт у майбутнє

Якісна вища освіта – старт у майбутнє
Якісна вища освіта – старт у майбутнє

Цілеспрямована діяльність людей з отримання знань націлена на пізнання нового та набуття умінь і навичок – це освіта. Процес і результат засвоєння особистістю певної системи наукових знань і застосування їх на практиці є свідченням відповідного рівня розвитку розумово-пізнавальної і творчої діяльності людини, а також морально-естетичної культури, які у своїй сукупності формують соціальне обличчя й індивідуальну своєрідність та її місце в суспільстві. А от безпосередня професійна компетентність особистості визначається її спеціальною підготовкою та результатом глибоких знань профільного спрямування.

Уманський національний університет садівництва завжди в пріоритеті має якісний підхід до освітньої діяльності. А тому дає можливість студентам поринути у цікавий навчальний процес, у результаті якого цілеспрямовано передає свою культурну спадщину – накопичене знання, цінності та навички – від одного покоління іншому, а й сформувати сучасну базу відповідних професійних знань.

Шість факультетів, сім відокремлених структурних підрозділів, 26 спеціальностей, чотири рівні освітньої підготовки – таким є поверхневий погляд на діяльність Уманського НУС. Прогресивні викладачі, актуальні навчальні матеріали, міжнародне стажування, закордонна практика, сприяння інтелектуальному, культурному, спортивному розвитку – таким бачать свій ЗВО студенти. Актуальні наукові погляди, спокійна та врівноважена атмосфера екологічного студмістечка, зростаючі позиції у рейтингах, повага серед роботодавців – це бачення університету серед вітчизняних і зарубіжних фахівців.

А ще колектив університету, серед яких і виважені управлінці, і висококваліфіковані науково-педагогічні працівники, завжди йдуть назустріч студентському загалу, справедливо вважаючи, що за молоддю наше майбуття. Тож якщо ви готові наполегливо працювати заради власного розвитку, створивши надійний освітній фундамент свого життя, прагнете нових наукових підходів і пошуків, гармонійного мислення, побудованого на поєднанні внутрішньої свободи особистості та її соціальної відповідальності – запрошуємо на навчання до Уманського національного університету садівництва!

Пресцентр Уманського НУС

Рубрика: Вступнику