28.06.2021 5951

З Днем Конституції!

З Днем Конституції!
З Днем Конституції!

28 червня українці відзначають свято власної ідентичності, зафіксованої на законодавчому рівня – День Конституції України. Ухвалення цього документу закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, а ще – стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Для громадян України Конституція є тим життєдайним джерелом, до якого необхідно звертатися щоденно, адже всі бажані й очікувані зміни життя кожного з нас залежать від особистого бажання й обізнаності у всіх аспектах життя держави.

Вельмишановна університетська родино!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Конституції України! Поважаючи права кожного в суспільстві, ми стаємо гарантами міцної, мирної, нової, прекрасної країни, наповненої взаємоповагою, свободою та справедливістю. І саме таку країну гордо можна передати в руки наступному поколінню.

У цей святковий день ми всі прагнемо, щоб добра слава про нашу молоду, незламну, незалежну, сильну Україну линула по всьому світу, а діти її стали гордістю й окрасою світового соціуму! Хай наша спільна діяльність об’єднає українське суспільство заради закладення фундаменту розвитку сучасної демократичної європейської держави. І хай кожен наш день ознаменується мирним буттям! Шануймо ідеї та принципи, за якими живе сучасна Україна, та захищаймо їх разом!

З Днем Конституції, шановні колеги!

 

Ректорат

Профком