18.11.2022 3079

З Днем працівників сільського господарства!

З Днем працівників сільського господарства!
З Днем працівників сільського господарства!

Є в українців гарна щорічна традиція: наприкінці другої декади листопада, коли земля готова зануритися в обійми зимового відпочинку, шанувати трударів, які стоять на варті продовольчої безпеки країни та людства. І це свято – День працівників сільського господарства.

З року в рік, з дня у день звитяжники-аграрії несуть своє святе покликання через час і випробування. Особливо у цей складний для України та світу рік. Адже нині увесь світ, як ніколи, зрозумів ціну українського зерна та праці українців. І вона стала ще вищою, тому що цьогорічні жнива, особливо у регіонах, де загарбники залишили свої криваві сліди, – це своєрідна «гра в рулетку», випробування на міцність.

Саме тому віднині працівників сільського господарств можна з усією відповідальністю зарахувати до лав Української армії, адже за їх плечами – продовольчий фронт, битва за врожай й операція з відновлення знищеної галузі. І ви з гідністю та честю проходите всі випробування, які послала доля, плекаючи кожну зернину збіжжя, кожну грудочку української родючої землі, кожну тваринку. Тому що маєте міцний характер, чітку ціль і велике, любляче серце. А ще впевнені, що своєю працею наближаєте неминучу Перемогу України!

Зі святом вас, оборонці ситого сьогодення та майбуття країни та світу! Хай щедрою на милість буде ваша доля, ефективною та багатою на позитивні результати праця, вдячними люди та мирним життя нашої країни!

 

Ректор Олена НЕПОЧАТЕНКО