11.09.2015 4757

За наукою майбутнє!

На кафедрі обліку і аудиту 9 вересня відбулось перше засідання наукового студентського гуртка у 2015-2016 н.р. Зустріч наукової спільноти була присвячена організаційним питанням щодо порядку виконання студентською молоддю науково-дослідної роботи. Під час зборів було затверджено плани роботи студентських гуртків на навчальний рік, повідомлено про зміни у розподілі студентів за науковими керівниками та ознайомлено зі змістом їх наукової роботи.

За наукою майбутнє!
За наукою майбутнє!

Всього на навчальний рік заплановано 12 засідань, під час яких усі студенти з ІІІ по VI курси, що навчаються за напрямом підготовки і спеціальністю «Облік і аудит» усіх освітньо-кваліфікаційних рівнів,  зможуть виступити з доповідями:

 

  • огляди змін в законодавстві з питань обліку, оподаткування й аудиту;
  • ознайомлення з особливостями побудови системи бухгалтерського обліку на досліджуваних підприємствах;
  • висвітлення головних проблем у теорії та практиці ведення обліку й шляхів їх подолання;
  • автоматизація бухгалтерського обліку;
  • результати досліджень за затвердженими темами дипломних робіт та ознайомлення з власними розробками удосконалення практики ведення обліку і здійснення аудиту з урахуванням бази дослідження.

 

За наукою майбутнє!
За наукою майбутнє!
За наукою майбутнє!
За наукою майбутнє!
За наукою майбутнє!
За наукою майбутнє!

Окреме питання стосувалось порядку наукової участі студентської молоді щодо написання статей, наукових робіт на конкурси, участі у конференціях різних рівнів, олімпіадах за фахом, надання консультаційних послуг тощо.

Керівники наукових студентських гуртків: доценти Наталія Оляднічук, Галина Аніщенко, Світлана Михайловина