13.02.2014 4944

Засідання наукового гуртка кафедри біології

5 лютого 2014 р. відбулося засідання наукового гуртка кафедри біології, на якому були обговорені  доповіді магістрантів. Із вступним словом виступила на засіданні наукового гуртка завідувач кафедри біології, академік Зінаїда Грицаєнко та побажала  науковцям і студентам наснаги, удачі в науці та житті.

Учасники наукового гуртка - викладачі, аспіранти та студенти
Учасники наукового гуртка - викладачі, аспіранти та студенти

Магістрант Гедз М.М.(факультет агрономії) виступив із науковою доповіддю на тему «Ефективність застосування різних норм гербіциду Трофі 90 у посівах кукурудзи на зерно». Науковий керівник – доктор сільськогосподарських наук, професор Віктор Карпенко.

Макушенко С.Ю. (факультет агрономії) доповів за темою досліджень «Вплив сумісного застосування різних норм гербіциду Лонтрім і регулятора росту Емістим С в умовах Правобережного Лісостепу». Науковий керівник – кандидат  сільськогосподарських наук, доцент Лариса Розборська.

Магістрант Григоренко В.Ю. (факультет агрономії) доповів на тему «Вплив комлексного застосування гербіцидів і біостимулятора росту на продуктивність посівів сої в умовах ННВВ Уманського НУС». Науковий керівник  кандидат с-г наук, доцент Оксана Голодрига.

Засідання наукового гуртка кафедри біології
Засідання наукового гуртка кафедри біології

Також студенти були повідомлені щодо подання наукових статей до збірника студентських наукових праць Уманського НУС .

Із завершальним словом виступила та підвела підсумки доцент Лариса Розборська.